Banenverhuur

Gezellig met familie, vrienden of collega's boulen ?

 De Lammen Errem biedt aan groepen de mogelijkheid om de Jeu de Boules banen te   huren. Een leuk alternatief voor een familiebijeenkomst, een buurtfeest of voor   personeelsverenigingen en clubs die eens wat anders willen.

 Jeu de Boules is een spel dat bijna door iedereen gespeeld kan worden en is daarbij een   heel sociaal gebeuren. Tijdens de bijeenkomst wordt een kleine competitie gespeeld   waarbij  er steeds van medespelers en tegenstanders wordt gewisseld. En tussen de   wedstrijden door worden korte pauzes ingelast waarbij de kantinefaciliteiten volledig tot uw dienst staan. Op deze wijze is contact met iedereen uit de groep maximaal.

Leden van De Lammen Errem begeleiden het spel, treden als scheidsrechter op en verzorgen de kantine. En als de stofwolken zijn opgetrokken, want reken maar dat het er fanatiek aan toe gaat, kan de eindstand worden opgemaakt. In de winter en herfst wordt uiteraard binnen gespeeld, er staan 8 banen tot uw beschikking, plaats biedend aan 48 spelers tegelijkertijd. In de zomer spelen we bij voorkeur buiten waar maar liefst 14 banen liggen.

In onze accommodatie kan alleen met Pin betaald worden

Onder volgende link staan de eenvoudige spelregels Eenvoudige spelregels
Zie de verhuurprijzen van onze accommodatie onder volgende link Verhuur accommodatie

Voor meer informatie of reservering stuur een e-mail naar zaalhuur@delammenerrem.nl zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.