Jaarfeest 2024

Datum geplaatst: 13 juni 2024

Zaterdag 6 juli was het weer zover, ons Jaarfeest!
Het thema was Frankrijk en de Olympische Spelen. We waren gevraagd om in de kleuren van de Franse vlag te komen en het feest comité  was helemaal op z’n Frans gekleed t/m de Alpinopetten.

Na een kopje koffie of thee, begonnen we met de eerste partij, de weergoden waren ons een beetje aan het vervelen, er viel een enkel spatje regen, maar niet getreurd.

Na de eerste partij, werden we getrakteerd op een Franse brunch. Heerlijke meloen met ham als starter en stokbrood met kaas of vleeswaren. Wie wilde kreeg er ook nog een wijntje bij. Het was heerlijk en gezellig, de gezelligheid werd nog aangevuld met een optreden van een zangeres die bekende franse chansons zong.

Na de brunch  gingen weer aan de slag,  partij 2 en 3 moesten nog gespeeld worden, het zonnetje begon te schijnen en met een volle maag kon het niet meer stuk.

We waren allemaal benieuwd naar de uitslag, wie word dit jaar eerste op ons jaarfeest. Deze eer kwam toe aan Theo Verrijt.
En wie gaat er nog meer met een prijs naar huis, maar niet getreurd, de organisatie had aan iedereen gedacht.

Ze begonnen met de prijsuitreiking, gevolgd door een loterij en vervolgens kreeg iedereen nog een medaille en een cochonnet (butje  op z'n Frans).

Aan het einde van de middag werd er door een groot aantal leden voor gezorgd dat alles opgeruimd werd en de accommodatie er weer netjes uitzag.

Iedereen bedankt voor jullie aanwezigheid, gezelligheid, sportiviteit en hulp.
Maar vooral de organisatie van het Jaarfeest 2024, wat hadden ze er goed voor gezorgd dat het weer een geweldige dag is geworden. Helemaal top, bedankt allemaal voor jullie inzet reactiviteit en de goede zorg!


Klik hier voor de foto's
Er deden in totaal 56 spelers mee, zie hieronder de spelers, die prijs hadden.

 1. Theo Verrijt  6. José van Helvoirt
 2. Jan de Vries  7. Jan Slotboom
 3. Lenie Luijsterburg  8. Kees Spierings
 4. Mart Beks  9. Jac Mennen
 5. Pepito Diaz  10. Mieke Verrijt